Gaivus desertas

AUTORIUS:
Irena-anirtic
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Gaivus desertas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
6 vienetai apelsinų
2 šaukštai želatinos
200 gramų sirupo ((vyšnių))
300 gramų vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Apelsinus perpjauti pusiau. Išimti skilteles, stengtis, kad kuo daugiau liktų sveikų.
2.
Paruošti želę, želatiną išbrinkinti pusėje stiklinės vandens. Pakaitinti, kol želatina išsilydys, supilti vyšnių sirupą ir vandenį (sirupo ir vandens proporcijos gali būti kitokios - priklauso, koks yra sirupas). Galima naudoti paruoštą želę pakeliuose. Jei naudojame želę pakeliuose, ruošiame pagal instrukciją ant pakelio.
3.
Į apelsino žieveles pilame želę (nepilame iki viršaus). Želei pradėjus stingti įspaudžiam apelsinų skilteles, jei trūksta, iki viršaus pripilame želės. Padedame šaltai, kad sustingtų. Sustingusį apelsiną supjaustome skiltelėmis (pjaustome skersai apelsino skiltelių).
AUTORIUS: Irena-anirtic
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital