Gaivus citrininis padažas salotoms

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Gaivus citrininis padažas salotoms
Autorius apie receptą: Šitas padažas yra mano žvaigždė. Šiuose namuose mes labai mėgstame citrinas, tad jų visada būna mano virtuvėje, o šitas padažas yra ruošiamas ypač dažnai. Nors tai yra Šitas padažas yra mano žvaigždė. Šiuose namuose mes labai mėgstame citrinas, tad jų visada būna mano virtuvėje, o šitas padažas yra ruošiamas ypač dažnai. Nors tai yra tipiškas salotų padažas, aš ji patiekiu ir prie žuvies ar net paukštienos, tuo atveju aš dedu kiek daugiau česnako. (...daugiau) Dangira, DuokDruskos.com
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 šaukštai citrinų sulčių
3 šaukštai aliejaus
0.5 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Sumaišykite citrinos sultis, pertrintą česnaką, aliejų, truputį druskos, pipirų ir gerai išplakite.
2.
Jei jums padažas atrodo kiek rūgštokas, įpilkite truputį daugiau aliejaus. Kartais vietoje šviežio česnako aš naudoju sausus česnako miltelius arba česnakinę druską. Sako, kad lengviau išsispaustų citrinos sultys, reikia ją truputį pašildyti mikrobangų krosnelėje. Aš ją tik delnu prispaudžiu ant virtuvės stalo ir truputį pavolioju, tai irgi padeda.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital