Gaivus avokado padažas salotoms

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Avokado padažas salotoms
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Skanus ir gaivus avokadinis padažas, kuris labai tinka tiek pagardinti salotoms, tiek prie maltinukų, orkaitėje keptų daržovių ar kitų patiekalų. O pagaminamas labai Skanus ir gaivus avokadinis padažas, kuris labai tinka tiek pagardinti salotoms, tiek prie maltinukų, orkaitėje keptų daržovių ar kitų patiekalų. O pagaminamas labai paprastai. Jeigu norite varianto be pieno produktų, vietoje jogurto naudokite kokoso pieną. Nors laimo sultys čia dera labai labai, jeigu jų neturite, galite pakeisti citrinų sultimis - irgi skanu. (...daugiau) Dovilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 vienetas avokadų (gerai prinokusio)
100 gramų graikiško jogurto (arba kokosų pieno)
1 sauja kalendros (arba bazilikų, krapų ar kitų žalumynų)
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1.5 šaukšto žaliųjų citrinų sulčių (arba citrinų sulčių)
1 skiltelė česnako
pagal skonį druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
šiek tiek vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Visus ingredientus, išskyrus vandenį, sudėkite į virtuvės kombaino indą ir sutrinkite iki vientisos konsistencijos. Jeigu neturite kombaino, puikiai susitrina ir rankiniu elektriniu trintuvu (vadinamu blenderiu).
2.
Jeigu norite skystesnio padažo, įpilktie šiek tiek vandens. Tik vandens dėkite po truputį - įpilkite šaukštą, išmaišykite, jeigu norisi dar skysčiau - įpilkite dar šaukštą, išmaišykite ir taip iki norimo tirštumo.
3.
Paragaukite, ar patinka skonis. Jeigu norisi sūriau ar rūgščiau, įdėkite dar šiek tiek druskos ar papildomą šlakelį laimo sulčių.
4.
Jeigu padažo nevartosite iškart, jį supilkite į sandarų stiklainiuką, užsukite ir laikykite šaldytuve (geriausia - vėsesnėje šaldytuvo vietoje, t.y. šaldytuvo apačioje, ne durelėse). Jis ten puikiai laikosi 2-3 dienas.
AUTORIUS: Dovilė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital