Gaivus avietinis desertas

AUTORIUS:
Vilma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Gaivus avietinis desertas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 v. š. varškės sūrelio. saldaus
1 v. š. pieno
Saujos aviečių arba braškių
2 a.š. cukraus pudros
3 v. š. grietinės
2 a. š. medaus, skysto
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Varškės sūrelį sumaišykite smulkintuvu ar išplakite plaktuvu kartu su grietine, cukrumi, pienu. Uogas užpilkite medumi. Sluoksniuokite varškės masę ir uogasbei patiekite šaltą. Taip pat galima desertą pagardinti muskatu ir tarkuota citrinos žievele.

 

AUTORIUS: Vilma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital