Gaivus morenginis aviečių vyniotinis

AUTORIUS:
Edita Guščienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Gaivus morenginis aviečių vyniotinis
Gaivus morenginis aviečių vyniotinis
Gaivus morenginis aviečių vyniotinis
Gaivus morenginis aviečių vyniotinis
Gaivus morenginis aviečių vyniotinis
Gaivus morenginis aviečių vyniotinis
Autorius apie receptą: Tai vienas iš mano mėgstamiausių desertų. Morengas yra toks minkštas, kad tirpsta burnoje kartu su saldžiu kremu ir sultingomis avietėmis. Migdolų drožlės, išsibarsiučios Tai vienas iš mano mėgstamiausių desertų. Morengas yra toks minkštas, kad tirpsta burnoje kartu su saldžiu kremu ir sultingomis avietėmis. Migdolų drožlės, išsibarsiučios ant traškios ir švelniai įdegusios plutos, suteikia jai malonų traškumą. Šis vyniotinis sukelia priklausomybę! (...daugiau) Edita Guščienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai kiaušinių baltymų
400 gramų cukraus
400 gramų aviečių
300 mililitrų grietinėlė, 36% riebumo
2 saujos migdolų drožlių
16 gramų vanilinis cukraus
2 šaukštai cukrus įdarui
2 šaukštai krakmolo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį dėti kiaušinių baltymus, berti cukrų ir išplakti elektriniu plakikliu iki tirštos ir blizgios masės.
2.
Kai masė taps tiršta ir elastinga, įberti kupinus šaukštus krakmolo ir gerai išmaišyti.
3.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi.
4.
Gautą masę sukrėsti į kepimo formą ir išlyginti.
5.
Orkaitę įkaitinti iki 175°C su fukncija viršus+apačia.
6.
Ant masės užberti migdolų drožles. Kepti 15 min.
7.
Iškepusį pagrindą iimti iš orkaitės, paviršių užkloti dar vienu sluoksniu kepimo popieriaus ir laikant abiem rankomis greitai apversti, kad migdolų drožlės liktu apačioje.
8.
Atsargiai nuimti viršutinį popieriaus sluoksnį ir palikti atvėsti.
9.
Į dubenį pilti grietinėlė, berti cukrų ir išplakti. Tuomet paruoštą biskvitą tolygiai ištepti plakta grietinėle. Grietinėlės sluoksnį apibarstyti avietėmis.
10.
Atsargiai, prilaikant už popieriaus, pradėti vynioti. Susukti visą pagrindą su grietinėle, apsukti taip, kad sujungimo vieta būtų apačioje.
AUTORIUS: Edita Guščienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital