Autorius apie receptą:
Labai norėjau išmėginti ir pagaminti arbūzo limonadą. Nes šiltuoju sezonu arbūzas mums tikra atgaiva. Limonadą pasirinkau gardinti medumi su avietėmis, bet tiktai galite
Labai norėjau išmėginti ir pagaminti arbūzo limonadą. Nes šiltuoju sezonu arbūzas mums tikra atgaiva. Limonadą pasirinkau gardinti medumi su avietėmis, bet tiktai galite rinktis ir paprastą medų.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 kilogramas
arbūzo
(minkštimo be sėklų)
0.5 vieneto
citrinų
(sulčių)
1 šaukštas
medaus
(naudojau su avietėmis, tinka ir paprastas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Arbūzo minkštimą be sėklų sudedame į maisto smulkintuvą. Sutriname iki vientisos masės.