Gaivūs arbūzo ledai be cukraus

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Arbūzo ledai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanūs ir nesudėtingi ledai, kuriems nereikia papildomo cukraus, o jeigu arbūzą naudosite gerai prinokusį, papildomai medaus galite nedėti ir visai. Labai skanūs ir nesudėtingi ledai, kuriems nereikia papildomo cukraus, o jeigu arbūzą naudosite gerai prinokusį, papildomai medaus galite nedėti ir visai. Agnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų arbūzo (gryno svorio)
1 šaukštas medaus
1 šlakelis citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Arbūzą supjaustyti kubeliais, sudėti į virtuvinio kombaino indą, dėti medų ir pilti šlakelį citrinų sultis.
2.
Viską sutrinti iki vientisos masės ir supilstyti į ledų formeles ir sušaldyti. Skanaus!
AUTORIUS: Agnė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
obj
2018-08-01 15:09
kur gauti pirk ledu formeliu ATSAKYTI
Ieva
2018-08-01 18:04
Daugelyje didesnių maisto prekių parduotuvių būna, jos ir specialius kotelius turi :) Jei nerandate, galima ir į vienkartines stiklinaites pilti, pripildant maždaug iki pusės, tik tuomet reikės medinių pagaliukų :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital