Gaivūs arbūzo ledai be cukraus

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Arbūzo ledai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanūs ir nesudėtingi ledai, kuriems nereikia papildomo cukraus, o jeigu arbūzą naudosite gerai prinokusį, papildomai medaus galite nedėti ir visai. Labai skanūs ir nesudėtingi ledai, kuriems nereikia papildomo cukraus, o jeigu arbūzą naudosite gerai prinokusį, papildomai medaus galite nedėti ir visai. Agnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų arbūzo
1 šaukštas medaus
1 šlakelis citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Arbūzą supjaustyti kubeliais, sudėti į virtuvinio kombaino indą, dėti medų ir pilti šlakelį citrinų sultis.
2.
Viską sutrinti iki vientisos masės ir supilstyti į ledų formeles ir sušaldyti. Skanaus!
AUTORIUS: Agnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis