Autorius apie receptą:
O ką dar iš arbūzo? Sriuba? Taip, puiku. Valgyti paprastai arbūzą? Nuobodu. Tai gal susimaišykime gaivaus gėrimo? Žinoma!!! Pagaliau išlindo saulė ir pas mus, tad susimaišiau
O ką dar iš arbūzo? Sriuba? Taip, puiku. Valgyti paprastai arbūzą? Nuobodu. Tai gal susimaišykime gaivaus gėrimo? Žinoma!!! Pagaliau išlindo saulė ir pas mus, tad susimaišiau gėrimo, pasiėmiau knygą ir į sodą. O ką jūs veikiate, kai laukia karšta?
(...daugiau)(...mažiau)Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas
arbūzo
(minkštimo)
0.5 litro
gazuotas mineralinis vanduo
2 šaukštai
citrinų sulčių
1 šaukštas
medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Į trintuvą sudedame arbūzo minkštimą, medų ir supilame citrinos sultis. Sutriname iki vientisos masės.
2.
Į ąsotį supilame sutrintą arbūzo masę ir praskiedžiame gazuotu mineraliniu vandeniu.