1.
Sausainius sumalti kartu su riešutais.
2.
Ištirpinti sviestą ir sumaišyti su kondensuotu pienu. Masę sumaišyti su sausainiais ir riešutais.
3.
24 cm skersmens torto formą patepti sviestu, iškloti formos dugną pasiruošta mase, tolygiai paskirstyti, paspausti.
4.
Kepti iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 min. Atvėsinti.
5.
Pagal instrukciją ant pakuotės pasiruošti kivių želė.
6.
Kremui želatiną užpilti keliais šaukštais šalto vandens (tik tiek, kad padengtų želatiną) ir palikti 10 min brinkti. Ištirpinti garų vonelėje - indelį su želatina statyti ant didesnio puodo su nedideliu kiekiu vandens ir kaitinti, kol želatina ištirps.
7.
Su soda labai gerai nušveisti, nuplauti apelsinus. Vieną atidėti papuošimui. Kito apelsino žievėlę nutarkuoti, o sultis išsunkti.
8.
Išsunkti pusės citrinos sultis.
9.
Grietinėlę gerai išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Sumaišyti su jogurtu ir pienu. Įmaišyti citrinos sultis, po truputį, maišant, supilti atvėsusią želatiną. Kremą padalinti į dvi dalis (aš padalinau į dvi skirtingo dydžio dalis).
10.
Aš į didesniąją dalį kremo sudėjau apelsino žieveles, supyliau jo sultis, sudėjau ciberžolę ir išmaišiau. Supyliau 100 g kivių želė, išmaišiau. Masę supyliau ant torto pagrindo. Padėjau į šaldytuvą stingti.
11.
Kai žalsvą masė sustingo, sudėjau baltą kremą. Vėl palikau šaldytuve stingti.
12.
Kai kremas sustingo papuošiau vaisiais. Aš naudojau bananus, baltus šaldytus serbentus ir apelsiną. Juos užpyliau kivių želė.
13.
Palaikyti šaldytuve bent 4 valandas.