Gaivus aguoninio biskvito tortas su grietinėlės kremu ir persikais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Gaivus aguoninio biskvito tortas su grietinėlės kremu ir persikais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Biskvitui:
230 gramų miltų
200 gramų grietinės
200 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno
150 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai aguonų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
Kremui:
400 gramų grietinės
300 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
150 gramų cukraus
6 skiltelės konservuotų persikų
0.5 vieneto citrinų sulčių
Sulaistymui:
šiek tiek sulčių (nuo persikų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, sudėti grietinę, karamelizuotą kondensuotą pieną, aguonas, cukrų ir gerai išmaišyti. Suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir dar kartą permaišyti.
2.
Dėti į torto formą, išklotą kepimo popieriumi. Naudojau 26 centrimetrų skersmens tortinę su atsegamais šonais. Kepti 170 C laipsnių orkaitėje apie 40 - 50 minučių. Atvėsusį biskvitą padalinti į 4 dalis.
3.
Grietinę išmaišyti su cukrumi ir citrinų sultimis, įmaišyti iki standumo išplaktą grietinėlę. Kremas turi būti labai purus.
4.
Dėti pirmą lakštą į torto formą, sulaistyti persikų sultimis, pertepti kremu, dėti smulkintų persikų gabaliukų. Taip pat daryti su visais lakštais, o torto viršų aptepti kremu.
5.
Tortą palikti stovėti per naktį. Ryte nuimti tortinę ir papuošti braškėmis su cukrumi ir tirpintu šokoladu.
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (2)
Zita
2017-07-22 12:47
Super torciukas, issisaugojau recepta ATSAKYTI
Milda
2017-07-24 14:56
Svečiai išgyrė, sakė labai gaivus ir sotus ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital