Gaivios žirnelių salotos su žemės riešutais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Žirnelių ir žemės riešutų salotos
Žirnelių ir žemės riešutų salotos
Žirnelių ir žemės riešutų salotos
Autorius apie receptą: Skanu ir lengva padaryti, fantastinis ingridientų derinys! Ingredientų matavimui naudojau 240 mililitrų stiklinę. Skanu ir lengva padaryti, fantastinis ingridientų derinys! Ingredientų matavimui naudojau 240 mililitrų stiklinę. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2.5 stiklinės žaliųjų žirnelių (šaldytų)
1 stiklinė žemės riešutų (skrudintų)
1 stiklinė salierų stiebų (pjaustytų)
6 riekės karštai rūkytos šoninės
0.5 stiklinės majonezo
1/4 stiklinės padažo (cezario "Ceaser Dressing" arba "Zesty Italian salad Dressing")
1/4 stiklinės rausvųjų svogūnų (smulkinto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į didelį dubenį sudėti žirnelius, žemės riešutus, pjaustytus salierus, smulkiai pjaustytą svogūną ir nedideliais gabaliukais supjaustytą ir pakepintą šoninę.
2.
Atskirame inde sumaištyti majonezą ir salotų padažą. Užpilti ant salotų ir gerai išmaišyti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital