Žaliosios salotos su avokadais ir vynuogėmis

AUTORIUS:
Ugnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Avokadų salotos su vynuogėmis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Gaivios ir labai greitos salotos, tiesiog netikėtai ir neįtikėtinai skonių derinys! Skanios ir vienos, o ypatingai tinka ir prie žuvies! Gaivios ir labai greitos salotos, tiesiog netikėtai ir neįtikėtinai skonių derinys! Skanios ir vienos, o ypatingai tinka ir prie žuvies! Ugnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pundelis salotų
2 vienetai avokadų
2 saujos vynuogių
1 žiupsnelis petražolių
Padažui:
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
3 šaukštai citrinų sulčių
0.5 šaukštelio grūdėtųjų garstyčių
0.5 šaukštelio medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Salotų lapus kruopščiai nuplauti ir gerai nusausinti. Išdėlioti dubenyje.
2.
Avokadus perpjauti pusiau, išimti kauliuką, supjaustyti riekelėmis ir išdėlioti ant salotų lapų. Išdėlioti vynuoges.
3.
Sumaišyti padažo ingredientus ir aplieti salotas, pabarstyti petražolėmis.
AUTORIUS: Ugnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital