Gaivios vynuogių salotos su obuoliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Gaivios vynuogių salotos su obuoliais
Gaivios vynuogių salotos su obuoliais
Gaivios vynuogių salotos su obuoliais
Autorius apie receptą: Gaivios salotos su vynuogėmis, salierais, obuoliais ir kriaušėmis. Kaip aš jas mėgstu, labai skanu, gaivu ir paprasta pasigaminti. Gaivios salotos su vynuogėmis, salierais, obuoliais ir kriaušėmis. Kaip aš jas mėgstu, labai skanu, gaivu ir paprasta pasigaminti. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 saujos raudonų vynuogių
3 vienetai salierų stiebų (didesnių arba 4 mažesnių)
100 gramų jogurto, natūralaus
1 vienetas obuolių
1 vienetas kriaušių
0.5 vieneto citrinų
2 šaukštai saulėgrąžų (apytikriai, žr. patarimus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Obuolį supjaustyti kubeliais, kriaušę nulupti ir supjaustyti kubeliais, suberti į dubenį. Išspausti citrinos sulčių ir išmaišyti.
2.
Salierus supjaustyti. Salierus ir saulėgrąžas suberti į dubenį su obuoliais ir kriaušėmis. Įdėti jogurto ir išmaišyti.
Patarimai:
Saulėgrąžas reikėtų naudoti paskrudintas keptuvėje - keptuvę įkaitinti, suberti saulėgrąžas ir vis pamaišant paskrudinti apie 8 minutes.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital