Gaivios vištienos salotos su mangais ir avokadais

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Gaivios vištienos salotos su mangais ir avokadais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Vasaros dienomis puikiai tiks šios vasariškos salotos, kuriose gausu ne tik šviežumo, bet ir gaivos. Vasaros dienomis puikiai tiks šios vasariškos salotos, kuriose gausu ne tik šviežumo, bet ir gaivos. Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Salotoms:
1 vienetas avokadų
0.5 vieneto mango vaisiaus
2 saujos vyšninių pomidorų
0.5 vieneto ilgavaisių agurkų (arba 1 trumpavaisio)
1 pundelis špinatų
1 pundelis baziliko
Vištienai:
250 gramų vištienos filė (apytikriai)
pagal skonį prieskonių vištienai
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Padažui:
60 mililitrų alyvuogių aliejaus
2 šaukštai baltojo vyno acto (nebūtina)
2 šaukšteliai garstyčių
1 šaukštelis skysto medaus (arba klevų sirupo)
1 skiltelė česnako
pagal skonį aitriųjų paprikų dribsnių
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištienos krūtinėlę iš visų pusių pabarstyti druska, pipirais, prieskoniais vištienai ir įtrinti.
2.
Į keptuvę pilti aliejų ir įkaitinti. Dėti vištienos filė ir kepti po 6 minutes iš abiejų pusių (tikslus krūtinėlės kepimo laikas priklauso nuo jos storio).
3.
Į dvi lėkštes sudėti plėšytus špinatus, bazilikus. Per pusę supjaustyti vyšninius pomidorus, kubeliais supjaustyti mangą, avokadą perpjauti pusiau, išimti kauliuką, išskobti minkštimą ir supjaustyti gabaliukais, sudėti į dubenėlį su salotomis.
4.
Vištienos filę supjaustyti ir sudėti į dubenį su salotomis.
5.
Padažui į dubenėlį įpilti aliejų, baltojo vyno actą, medų, smulkiai supjaustytą česnaką (galima tiesiog išspausti), suberti aitriųjų paprikų dribsnius, druską ir viską sumaišyti.
6.
Apšlakstyti padažu paruoštas salotas ir gerai išmaišyti.
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital