Gaivios silkės salotos su obuoliais ir burokėliais (be majonezo)

AUTORIUS:
Kamilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Gaivios silkės salotos su obuoliais ir burokėliais (be majonezo)
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanios, gaivios ir maistingos salotos, kurios tinka tiek šventei, tiek sočiai, bet neapsunkinančiai vakarienei ar pietums. Labai skanios, gaivios ir maistingos salotos, kurios tinka tiek šventei, tiek sočiai, bet neapsunkinančiai vakarienei ar pietums. Kamilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai silkių filė (naudojau Viči)
80 gramų salotų mišinio
1 vienetas obuolių
1 vienetas burokėlių (nedidelių)
1 saujelė graikinių riešutų
šiek tiek citrinų sulčių
Užpilui:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštelis garstyčių (naudojau Dijon)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Salotas nuplauti ir gerai nusausinti (patogiausia sausinti išsukant salotų džiovyklėje).
2.
Iš obuolio išimti sėklytes ir jį supjaustyti riekelėmis. Riekeles apšlakstyti trupučiu citrinos sulčių, jog nepatamsuotų.
3.
Burokėlį supjaustyti riekelėmis arba pusžiedžiais.
4.
Pasiruošti dvi lėkštes. Kiekvienoje jų paskleisti po pusę salotų. Ant jų gražiai išdėlioti obuolių riekeles, burokėlius, silkę ir graikinių riešutų puseles.
5.
Alyvuogių aliejų sumaišyti su citrinos sultimis ir garstyčiomis bei šiuo užpilu apšlakstyti salotas. Galima dar užberti šiek tiek šviežiai maltų juodųjų pipirų. Skanaus!
RECEPTO DRAUGAS: Viči
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis