Gaivios salotos su rūkyta paukštiena ir apelsinais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Gaivios salotos su rūkyta paukštiena ir apelsinais
Gaivios salotos su rūkyta paukštiena ir apelsinais
Gaivios salotos su rūkyta paukštiena ir apelsinais
Gaivios salotos su rūkyta paukštiena ir apelsinais
Gaivios salotos su rūkyta paukštiena ir apelsinais
Autorius apie receptą: Kai už lango daug gražių spalvų, norisi, kad ir lėkštėje jų būtų kuo daugiau. Vakar grįžusi iš miško pasigaminau spalvingas ir parturtintas vitaminais salotas. Kai už lango daug gražių spalvų, norisi, kad ir lėkštėje jų būtų kuo daugiau. Vakar grįžusi iš miško pasigaminau spalvingas ir parturtintas vitaminais salotas. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų karšto rūkymo antienos krūtinėlės su odele (naudojau „Kitchenme“ produkciją)
2 saujos salotų mišinio
1 vienetas agurkų
0.5 vieneto apelsinų
1/4 vieneto granatų
2 šaukštai apelsinų sulčių
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis grūdėtųjų garstyčių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Salotas nuplauname, nusausiname ir sudedame į lėkštę.
2.
Agurką supjaustome šiaudeliais.
3.
Apelsiną nulupame ir supjaustome skiltelėmis.
4.
Granatą išskirstome sėklytėmis.
5.
Krūtinėlę supjaustome plonais gabalėliais.
6.
Ant salotų lapelių dedame agurką, krūtinėlės gabalėlius, aplesiną, pabarstome granatų sėklomis.
7.
Iš aliejaus, garstyčių, druskos ir šviežiai spaustų aplesino sulčių išmaišome padažą. Juo gardiname salotas.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital