Gaivios salotos su lašiša ir avokadu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Salotos su lašiša ir avokadu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g rūkytos lašišos filė
1 prinokusęs avokadas
2 pomidorai
1 raudonasis greipfrutas
1 mėlynasis svogūnas
0,5 iceberg salotos
1 citrinos ir jos sulčių
1 saujos saulėgrąžos daigų
3 valgomi šaukštai alyvuogių aliejaus
druska
šviežiai malti pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:

Gražiau bus jei salotas paruošite didelėje lėkštėje sluoksniais ir prieš patiekiant sumaišysite, galite patiekti kiekvienam asmeniui atskirai, bus vienas malonumas išsimaišyti salotas patiems.

Į lėkštę dadam suplėšytus salotos lapus, išdeliojam supjaustyta avokadą, supjaustytą, be odelės greipfrutą, mėlyną svogūną, supjaustytą pusžiedžiais, pomidorą ir ant viršaus iš lašišos filė suraitom rožytę, apibarstom druska, pipirais, apšlakstom citronos sultimis (labai nedaug), alyvuogių aliejumi ir patiekiam su citrinos ketvirčiu, kiekvienas galės išsispausti kiek nori.

Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Justina
2019-07-20 08:53
Kiek čia porcijų? Dvi? ATSAKYTI
Renata
2019-07-22 09:36
Nuo valgytojų alkanumo priklauso, aš tokį kiekį 3 - 4 porcijoms ruošiu :) ATSAKYTI
vilija
2015-03-15 15:52
super receptukas, ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital