Gaivios salotos su keptais persikais ir šilauogėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Gaivios salotos su keptais persikais ir šilauogėmis
Gaivios salotos su keptais persikais ir šilauogėmis
Gaivios salotos su keptais persikais ir šilauogėmis
Gaivios salotos su keptais persikais ir šilauogėmis
Autorius apie receptą: Šios salotos – tai vasara lėkštėje. Gaivūs, lengvi skoniai ir ryškios spalvos užburs tiek akis, tiek skonio receptorius. Mažiau yra daugiau, tad ir ingredientų čia reikės Šios salotos – tai vasara lėkštėje. Gaivūs, lengvi skoniai ir ryškios spalvos užburs tiek akis, tiek skonio receptorius. Mažiau yra daugiau, tad ir ingredientų čia reikės visai nedaug: saldžių persikų, gaivių šilauogių, pikantiško vytinto kumpio, švelniai karstelėjusių gražgarsčių ir šiek tiek fetos sūrio. Saujelė migdolų riekučių suteiks salotoms maloniai traškios tekstūros, o štai padažas – visada svarbus gardžių salotų elementas. Kad jis būtų dar sodresnis, pagardinkite šaukšteliu „Vegeta Natur“ prieskonių mišinio, sukurto būtent salotoms. (...daugiau) Asta, Saulėta virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas persikų (didesnio arba 2 mažesnių)
2 saujos gražgarsčių
2 saujos šilauogių
1 gabalėlis fetos sūrio
4 riekelės vytinto kumpio (didesnių arba 6 mažesnių)
1 saujelė migdolų drožlių (kepintų)
Padažui:
4 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštas klevų sirupo
1 šaukštelis garstyčių
1 šaukštelis prieskoniai salotoms (naudojome „Vegeta Natur“)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Paruoškite padažą. Visus jam skirtus ingredientus sudėkite į stiklainėlį, sandariai užsukite ir gerai suplakite iki visiškai vientisos tekstūros. Atidėkite į šalį, kol paruošite salotas.
2.
Paruoškite salotas. Persikus perpjaukite perpus, išimkite kauliuką ir supjaustykite skiltelėmis. Kepsninės groteles apipurkšite trupučiu aliejaus, išdėliokite persikų skilteles ir kepkite, kol suminkštės bei gardžiai apskrus.
3.
Į dubenėlius dėkite po dosnią saują gražgarsčių, po kelias vytinto kumpio riekeles. Apiberkite saujele šilauogių, užtrupinkite fetos sūrio. Galiausiai išdėliokite keptų persikų skilteles, pagardinkite pakepintomis migdolų riekutėmis.
4.
Apšlakstykite padažu ir ragaukite nedelsiant.
Daugiau saldžių ir žavingų Astos receptų galite rasti šioje Saulėtos virtuvės saldumynų knygoje
RECEPTO DRAUGAS:
Vegeta Natur
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital