Gaivios salotos su braškėmis ir fetos sūriu

AUTORIUS:
Inga, Mamos restoranas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Gaivios salotos su braškėmis ir fetos sūriu
Autorius apie receptą: Šios salotos yra absoliutus pavasario hitas, jos tiesiog neatsivalgomos. Čia galioja tas netikėtumo faktorius, kai skoniai tiesiog sproginėja burnoje. Labai rekomenduoju. Šios salotos yra absoliutus pavasario hitas, jos tiesiog neatsivalgomos. Čia galioja tas netikėtumo faktorius, kai skoniai tiesiog sproginėja burnoje. Labai rekomenduoju. Inga, Mamos restoranas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas apelsinų
8 vienetai braškių
6 vienetai ridikėlių
50 gramų gražgarsčių
50 gramų fetos sūrio
1 sauja lukštentų saulėgrąžų
2 šaukštai citrinų sulčių
2 šaukštai alyvuogių aliejaus (tyro)
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Saulėgrąžas pakepinkite sausoje keptuvėje, vis pamaišant, kol gražiai paruduos (svarbu nesudeginti).
2.
Apelsiną nulupkite ir supjaustykite nedideliais gabaliukais. Braškes supjaustykite skiltelėmis, ridikėlius - griežinėliais.
3.
Į lėkštes dėkite gražgarstes ar plėšytus mėgstamų salotų lapus. Ant viršaus dėkite supjaustytus apelsinus, braškes ir ridikėlius. Pagardinkite druska ir apšlakstykite citrinos sultimis. Sutrupinkite fetos sūrį. Pašlakstykite ypač tyru alyvuogių aliejumi. Užberkite pakepintų saulėgrąžų. Skanaus!
AUTORIUS: Inga, Mamos restoranas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital