Gaivios arbūzo, fetos ir agukų salotos

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Gaivios arbūzo salotos
Autorius apie receptą: Gaivios, vasariškos ir skanios ir labai paprastai pagaminamos salotos. Rekomenduou išbandyti. Gaivios, vasariškos ir skanios ir labai paprastai pagaminamos salotos. Rekomenduou išbandyti. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų arbūzo
2 vienetai agurkų
100 gramų fetos sūrio
1 sauja riešutų (skrudintų, mėgstamų)
šiek tiek alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Arbūzą supjaustyti kubeliais, agurką - plonais griežinėliais. Pasmulkinti fetos sūrį. Viską sudėti į dubenį.
2.
Pabarstyti riešutais (jei riešutai stambūs, juos prieš tai pasmulkinti).
3.
Salotas pagardinti alyvuogių aliejumi.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital