Gaivios pomidorų salotos su marinuota mocarela

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Gaivios pomidorų salotos su marinuota mocarela
Gaivios pomidorų salotos su marinuota mocarela
Gaivios pomidorų salotos su marinuota mocarela
Autorius apie receptą: Vienos skaniausių vasaros salotų. Vienos skaniausių vasaros salotų. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų vyšninių pomidorų
150 gramų mocarela sūrio (mažais rutuliukais)
1 pundelis baziliko lapelių
pagal skonį balzamiko kremo
Marinatui:
50 mililitrų alyvuogių aliejaus
1 skiltelė česnako
1 šaukštelis citrinų sulčių
1/4 šaukštelio aitriųjų paprikų dribsnių
1 lapelis baziliko (didesnio arba 2 mažesnių)
1 žiupsnelis druskos (naudojau "Maldon" jūros druskos dribsnius)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Marinatui į dubenį supilkite aliejų, citrinų sultis, įspauskite česnako, įberkite druskos, aitriosios paprikos dribsnius ir išmaišykite.
2.
Baziliko lapelius suplėšykite, suberkite į dubenį su marinatu. Sudėkite mocarelos sūrį. Uždenkite ir palikite kambario temperatūroje bent valandą, o jei įmanoma, uždenkite ir laikykite šaldytuve 24 valandas.
3.
Sūrį išimkite iš marinato, o patį marinatą pasilikite, jo neišpilkite.
4.
Pomidorus supjaustykite.
5.
Į lėkštę dėkite pomidorus, mocarelos sūrį, užpilkite 2 - 3 šaukštus marinato ir išmaišykite. Užberkite žiupsnelį druskos, sudėkite baziliko lapelius, pašlakstykite balzamiko kremu ir patiekite.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital