Gaivios Pekino kopūsto salotos su morkomis ir obuoliais (be majonezo)

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Gaivios Pekino kopūsto salotos su morkomis ir obuoliais
Gaivios Pekino kopūsto salotos su morkomis ir obuoliais
Gaivios Pekino kopūsto salotos su morkomis ir obuoliais
Autorius apie receptą: Mano vienos mylimiausių, lengvos, labai paprastos ir skanios salotos. Vietoje kedro riešutų galite naudoti kepintas saulėgrąžas arba graikiškus riešutus. Mano vienos mylimiausių, lengvos, labai paprastos ir skanios salotos. Vietoje kedro riešutų galite naudoti kepintas saulėgrąžas arba graikiškus riešutus. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
450 gramų pekino kopūstų (apytiksliai)
2 vienetai obuolių
1 vienetas morkų (didelių)
2 vienetai salierų stiebų
2 saujos kedro riešutų (arba lukštentų saulėgrąžų)
3 šaukštai grietinės (apytiksliai)
2 skiltelės česnako
1 sauja krapų (šviežių)
1 šaukštas citrinų sulčių (apšlakstyti obuoliams)
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Juostelėmis supjaustyti kopūstą, nuskusti ir sutarkuoti morką, susmulkinti salierus, krapus ir česnakus, viską sudėti į dubenį.
2.
Obuolius nulupti, išskobti sėklializdžius, supjaustyti juostelėmis. Perpjauti citriną, išspausti sulčių ir apšlakstyti obuolius. Sudėti į dubenį su salotomis.
3.
Salotas pabarstyti druska, įdėti grietinės ir viską gerai išmaišyti. Pabarstyti riešutais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital