Gaivios kepenėlių salotos su apelsinų padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Gaivios kepenėlių salotos su apelsinų padažu
Gaivios kepenėlių salotos su apelsinų padažu
Gaivios kepenėlių salotos su apelsinų padažu
Gaivios kepenėlių salotos su apelsinų padažu
Autorius apie receptą: Labai pamėgau salotas su kepenėlėmis. Mielai jas renkuosi pietums, kaip lengvesnį ir sveikesnį variantą. Šį kartą salotas ruošiau su apelsinų padažu ir pagardinau Labai pamėgau salotas su kepenėlėmis. Mielai jas renkuosi pietums, kaip lengvesnį ir sveikesnį variantą. Šį kartą salotas ruošiau su apelsinų padažu ir pagardinau Melegueta pipirais, kurie yra daug švelnesni nei juodieji pipirai ir pasižymi imbieriniu poskoniu. Man labai svarbu, kad prieskoniai pabrėžtų patiekalo skonį, o jo neužgožtų. Taigi vaišinu salotomis ir Jus. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų vištų kepenėlių
1 vienetas ilgavaisių agurkų
200 gramų vyšninių pomidorų
1 vienetas poro
2 saujos špinatų
2 saujos gražgarsčių
1 šlakelis aliejaus
1 žiupsnelis pipirų (naudojau šviežiai grūstus „Melegueta“)
pagal skonį druskos
Padažui:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 vienetas apelsinų
1 šaukštas garstyčių (iš stiklainiuko)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kepenėles nuplauname, pagardiname druska. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir jame iškepame kepenėles. Jos iškepa labai greitai, svarbu neperkepti. Kepkite iki 10 minučių, vis pavartant.
2.
Salotas ir daržoves nuplauname. Salotų lapelius dedame į salotinę.
3.
Agurką supjaustome šiaudeliais, pomidorus perpjauname per pusę, porą supjaustome griežinėliais ir išskirstome žiedais. Daržoves dedame į salotinę.
4.
Kepenėles šiek tie pasmulkiname. Sudedame ant viršaus.
5.
Pasiruošiame padažą: išspaudžiame apelsino sultis, sumaišome su garstyčiomis ir aliejumi. Salotas pagardiname žiupsneliu druskos ir šviežiai grūstais pipirais, apšlakstome padažu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital