Gaivios burokėlių salotos su avinžirniais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Gaivios burokėlių salotos su avinžirniais
Gaivios burokėlių salotos su avinžirniais
Gaivios burokėlių salotos su avinžirniais
Autorius apie receptą: Gaivios, maistingos, sočios. Tobulos mano skoniui. Tai puikus lauknešėlis į darbą. Gaivios, maistingos, sočios. Tobulos mano skoniui. Tai puikus lauknešėlis į darbą. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
400 gramų konservuotų avinžirnių (1 skardinės)
100 gramų salotų mišinio
100 gramų fetos sūrio
1 vienetas burokėlių
1 šaukštas medaus
1 žiupsnelis druskos
1 šlakelis citrinų sulčių
1 šlakelis alyvuogių aliejaus (kepimui)
Užpilui:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas medaus
1 šaukštelis grūdėtųjų garstyčių
1 šlakelis citrinų sulčių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Burokėlį nulupame ir supjaustome plonais griežinėliais.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Sudedame burokėlius. Pabarstome druska ir pakaitiname keletą minučių. Sudedame medų, apšlakstome citrinų sultimis ir pakaitiname dar kelias minutes. Burokėliai išeina saldžiarūgščiai ir traškūs. Atidedame juos į šalį.
3.
Fetos sūrį supjaustome kubeliais.
4.
Į lėkštes dedame salotų. Išdėliojame burokėlių griežinėlius. Beriame avinžirnius ir feta sūrio gabalėlius.
5.
Užpilui alyvuogių aliejų sumaišome su druska, medumi, garstyčiomis ir citrinų sultimis.
6.
Užpilu apšlakstome salotas ir ragaujame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital