Gaivios azijietiškos daržovių salotos

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Azijietiškos daržovių salotos
Azijietiškos daržovių salotos
Azijietiškos daržovių salotos
Azijietiškos daržovių salotos
Azijietiškos daržovių salotos
Autorius apie receptą: Azijietiškas maistas yra kažkas tokio! Pilnas skonių - aštrus, rūgštus, saldus, sūrus. Dažnai gaivus ir lengvas ir visad šviežias. Paskutiniuoju metu tai tapo neatskiriama Azijietiškas maistas yra kažkas tokio! Pilnas skonių - aštrus, rūgštus, saldus, sūrus. Dažnai gaivus ir lengvas ir visad šviežias. Paskutiniuoju metu tai tapo neatskiriama mano valgiaraščio dalimi. Šitas salotas įkvėpė Oliveris. Vieną rytą puse akies žiurėjau ką fone įjungas food network rodo ir aišku ten Oliveris kažką greitai maišė. Salotos ant didžiulės medinės lentos, azijietiškas užpilas, greita ir skanu... Taip ir patraukiau į virtuvė gaminti kažko panašaus. Šitos salotos yra tobulos pirmiausia tuo, kad yra labai greitai pagaminamos. Tam reikia tik supjaustyti daržoves ir tikrai nereikia būti labai pedantišku, tiesiog greit ir betkaip! Sumaišyti užpilą ir užpilti ryžių makaronus karštu vandeniu. Lengvi pietūs paruošti. Galima valgyti tiesiog taip arba labai skanu apskrudinti marinuotą tofu šalia. Arba jautienos steikas mėsiškam variantui (truputi pamarinuotas sojoje ir sezamų aliejuje...). Galima sunaudoti ir visas turimas daržoves, galiukus ir kampelius. Kadangi recepto nesekiau, sudėjau daug maž viską ką turėjau, tad kiekvieną kartą gaminant, salotos gaunasi vis kitokios. (...daugiau) Greta, Wild Spoons
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai morkų
1 vienetas cukinijų (jaunos)
1 vienetas saldžiosios paprikos
1 sauja ridikėlių
1 sauja lapinių kopūstų (ar paprasto)
3 šaukštai sezamo sėklų
1 saujelė žemės riešutų
pagal poreikį ryžių makaronų
Padažui:
1 vienetas pomidorų
1 vienetas aitriųjų pipirų
1 pundelis kalendros
2 skiltelės česnako
2 centimetrai imbiero
1 vienetas žaliųjų citrinų
4 šaukšteliai sojos padažo
2 šaukšteliai žuvies padažo
2 šaukšteliai sezamų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Ryžių makaronus užpilti verdančiu vandeniu ir palaikyti pagal instukcijas ant pakelio (dažniausiai užtenka apie 5 min).
2.
Padažo ingredientus sudėti į maisto smulkintuvą, įspausti laimo sultis, kelis kalendros lapelius pasilikti salotoms, o likusius kartu su koteliais sudėti į smulkintuvą. Viską sumalti iki vientisos masės.
3.
Sausoje keptuvėje paskrudinti riešutus ir sezamo seklas kol švelniai paruduos.
4.
Daržoves supjaustyti, sudėti į dubenį ir rankomis gerai viską pamaigyti. Dėti nukoštus makaronus ir viską užpilti padažu. Gerai išmaišyti. Salotas padalinti į lėkštes, apibarstyti skrudintais riešutais ir sezamais bei kalendrų lapeliais.
Daugiau gardžių ir patikrintų receptų galite rasti šioje Gretos knygoje
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis