Gaivios avokadų salotos su krevetėmis

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Gaivios avokadų salotos su krevetėmis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Greitiems vasariškiems pietums paruošti tikrai nereikia daug laiko, o gali būti labai gardu. Būtent šios salotos tokios ir yra - greitos, paprastos, bet tokios gardžios. Greitiems vasariškiems pietums paruošti tikrai nereikia daug laiko, o gali būti labai gardu. Būtent šios salotos tokios ir yra - greitos, paprastos, bet tokios gardžios. Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
450 gramų krevečių be kevalo
200 gramų vyšninių pomidorų
160 gramų salotų
2 vienetai avokadų
0.5 vieneto citrinų
2 skiltelės česnako
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį aitriųjų paprikų dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Česnaką susmulkinti.
2.
Į keptuvę įpilti 1 šaukštą aliejaus. Įkaitinti. Sudėti krevetes, česnaką ir pakepti apie 3 - 4 minutes. Pabarstyti druska, pipirais, aitriųjų paprikų dribsniais, permaišyti ir nukelti nuo kaitros.
3.
Pomidorus perpjauti pusiau. Avokadą perpjauti pusiau ir susmulkinti.
4.
Į dubenį dėti pomidorus, avokadus, salotas, įpilti 1 šaukštą aliejaus, išspausti citrinos sulčių. Citrinos sulčių kiekį reguliuokite pagal savo skonį. Pagardinti druska ir pipirais, išmaišyti.
5.
Į lėkštes, kuriose norite tiekti, dėti paruoštų salotų, sudėti krevetes ir skanauti.
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital