Gaivios apelsinų salotos su burokėliais ir fetos sūriu

AUTORIUS:
Ingrida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Apelsinų salotos su burokais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Gaivios ir labai gardžios, truputį net gurmaniškos salotos! Gaivios ir labai gardžios, truputį net gurmaniškos salotos! Ingrida
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
6 lapai salotų
2 vienetai apelsinų
1 vienetas burokėlių (virtų arba keptų orkaitėje)
80 gramų fetos sūrio
1 saujelė graikinių riešutų
1 alyvuogių aliejaus
1 citrinų sulčių
1 pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Salotas suplėšyti ar supjaustyti. Burokėlį nulupti ir supjaustyti kubeliais. Apelsinus nulupti, supjaustyti. Viską sudėti į lėkštę.
2.
Užtrupinti sūrio, smulkintų riešutų, apšlakstyti aliejumi, citrinų sultimis ir pabarstyti šviežiai maltais juodaisiais pipirais. Skanaus!
AUTORIUS: Ingrida
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital