Gaivi varškės užtepėlė su ridikėliais

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Varškės užtepėlė
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Greitai paruošiama ir labai skani! Ją galima tepti ant duonos (ypač skanu ant juodos), o jei norite sveikiau - kabinti morkų lazdelėmis! Jeigu norite pikantiškesnio skonio, Greitai paruošiama ir labai skani! Ją galima tepti ant duonos (ypač skanu ant juodos), o jei norite sveikiau - kabinti morkų lazdelėmis! Jeigu norite pikantiškesnio skonio, papildomai galima dėti truputį česnako ar garstyčių, bet man puikiai pakanka ir svogūnų laiškų. (...daugiau) Sandra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų varškės (geriau šlapesnės, iš kvadratinių pakelių)
100 gramų ridikėlių
1 pundelis svogūnų laiškų
1 pundelis krapų
3 šaukštai graikiško jogurto
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Varškę išmaišyti su graikišku jogurtu, gerai sutrinant šakute.
2.
Į varškę dėti smulkintus žalumynus, smulkiai sukapotus ridikėlius ir pagal skonį pagardinti druska.
3.
Atšaldyti, o tada tepti ant duonelės ir skanauti. Beje, užtepus ant skrebučio, labai tinka ant viršaus dar užsipjaustyti ridikėlių griežinėlių :)
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis