Autorius apie receptą:
Šis receptas gimė visai netikėtai. Norėjos kažkokio gaivumo, lengvumo ir vasariško paprastumo. Nepatikėsit, bet buvo labai labai skanu!
Šis receptas gimė visai netikėtai. Norėjos kažkokio gaivumo, lengvumo ir vasariško paprastumo. Nepatikėsit, bet buvo labai labai skanu!
Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 vienetai
silkių filė
3 vienetai
agurkų
1 saujelė
svogūnų laiškų
šiek tiek
druskos
šiek tiek
cukraus
šiek tiek
acto
šiek tiek
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Silkę nusausinti, supjaustyti ir sudėti į lėkštę.
2.
Agurkus supjaustyti šiaudeliais, dėti į dubenį. Į dubenį sudėti supjaustytus svogūnų laiškus, berti šiek tiek druskos, cukraus ir acto, kad agurkai būtų saldžiarūgščiai. Pabaigoje įpilti šlakelį alyvuogių aliejaus.
3.
Gerai išmaišyti, uždėti viską ant silkės ir palikti 30 minučių pastovėti. Jei neturite laiko, galite valgyti ir iš karto.