Gaivi daržovių mišrainė su bulvėmis, burokėliais ir obuoliais

AUTORIUS:
Anna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Gaivi daržovių mišrainė su bulvėmis, burokėliais ir obuoliais
Autorius apie receptą: Labai skani, soti ir tuo pačiu gaivi mišrainė. Puikiai tinka valgyti vieną arba kaip garnyras prie mėsos/žuvies patiekalų. Vietoje aliejaus tinka ir majonezas. Labai skani, soti ir tuo pačiu gaivi mišrainė. Puikiai tinka valgyti vieną arba kaip garnyras prie mėsos/žuvies patiekalų. Vietoje aliejaus tinka ir majonezas. Anna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai bulvių
3 vienetai burokėlių
1 vienetas svogūnų
1 vienetas obuolių
1 sauja lazdyno riešutų (tinka ir graikiški)
1 šaukštas klevų sirupo (galima pakeisti medumi)
1 šaukštas alyvuogių aliejaus (arba kito mėgiamo)
1 šaukštas citrinų sulčių (galima pakeisti obuolių ar vyno actu)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulves ir burokėlius išvirti ir supjaustyti.
2.
Susmulkinti svogūną, obuolį, riešutus ir viską išmaišyti su klevų sirupu, citrinų sultimis bei aliejumi.
3.
Pagardinti druska ir pipirais.
AUTORIUS: Anna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital