Gaivi arbūzų sriuba

AUTORIUS:
Renata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Gaivi arbūzų sriuba
@Shuttertstock
Autorius apie receptą: Maloniai atgaivinanti arbūzų sriuba - kokteilis. Ypač tinka, jei kartais kaitriomis dienomis pamirštate daugiau skysčių. Skaniausia, jei naudojate šaldytuve atvėsintą Maloniai atgaivinanti arbūzų sriuba - kokteilis. Ypač tinka, jei kartais kaitriomis dienomis pamirštate daugiau skysčių. Skaniausia, jei naudojate šaldytuve atvėsintą arbūzą. (...daugiau) Renata
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 kilogramo arbūzo (skaniau šalto)
1 vienetas citrinų
1 šaukštas medaus (arba klevų sirupo)
pagal poreikį gazuoto vandens
šiek tiek mėtų (patiekiant, nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Arbūzą supjaustyti kubeliais ir sudėti į trintuvą.
2.
Pasaldinti medumi, išspausti citrinos sultis.
3.
Arbūzo masę trinti, skystumą reguliuojant vandens kiekiu.
4.
Patiekiant gardu pabarstyti mėtomis!
AUTORIUS: Renata
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital