Gaivi agurkų užkandėlė su rūkyta žuvimi

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Gaivi agurkų užkandėlė su rūkyta žuvimi
Autorius apie receptą: Žavingi suktinukai, kurie ne tik puikiai atrodo ant stalo, bet yra ir labai gardūs. Ingredientų kiekiai apytikriai, tad galite koreguoti pagal savo skonį. Žavingi suktinukai, kurie ne tik puikiai atrodo ant stalo, bet yra ir labai gardūs. Ingredientų kiekiai apytikriai, tad galite koreguoti pagal savo skonį. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas agurkų
2 vienetai kiaušinių (virtų)
60 gramų rūkyta upėtakio filė (karšto rūkymo)
50 gramų sūrio
6 vienetai alyvuogių
1 šaukštas majonezo
1 šaukštas jogurto, natūralaus
1 pundelis krapų
1 pundelis svogūnų laiškų
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Žuvį sutrinti šakute, kiaušinius sutarkuoti, sudėti į dubenį.
2.
Sūrį sutarkuoti, suberti į dubenį su žuvimi, dėti majonezo, jogurto, berti druskos, pipirų.
3.
Krapus susmulkinti, suberti į dubenį ir išmaišyti.
4.
Agurką supjaustyti juostelėmis. Ant kiekvienos juostelės dėti paruoštos užtepėlės ir susukti.
5.
Į dubenį pilti karšto vandens, sudėti svogūno laiškus ir palaikyti 1 -2 minutes. Tuomet jie tampa minkšti. Jei svogūnų laiškai stori, perpjauti pusiau.
6.
Suktinukus perrišti svogūno laiškais. Papuošti alyvuogėmis ir žalumynais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital