Gaivesnė baltoji mišrainė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Gaivesnė baltoji mišrainė
Autorius apie receptą: Ši mišrainė yra šiek tiek kitokia. Gaivesnė, nes naudojama paprika ir šviežias agurkas. Jei jums atsibodo tradicinė baltoji mišraine, drąsiai galite pakeisti šia. Ši mišrainė yra šiek tiek kitokia. Gaivesnė, nes naudojama paprika ir šviežias agurkas. Jei jums atsibodo tradicinė baltoji mišraine, drąsiai galite pakeisti šia. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai   bulvių
1 vienetas   raudonosios paprikos
1 vienetas   ilgavaisių agurkų
170 gramų   konservuotų žirnelių  (apytikriai)
170 gramų   konservuotų kukurūzų  (apytikriai)
10 vienetų   marinuotų agurkų  (mažų)
100 gramų   sūrio
1 vienetas   morkų
pagal skonį   druskos
pagal skonį   maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį   majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves ir morkas išvirti. Atvėsinti ir nulupti.
2.
Daržoves ir sūrį supjaustome kubeliais ir beriame į dubenį.
3.
Į dubenį taip pat beriame žirnelius, kukurūzus, dedame majonezą, pagardiname pipirais ir druska pagal skonį. Atsargiai permaišome.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital