Gaivesnė baltoji mišrainė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Gaivesnė baltoji mišrainė
Autorius apie receptą: Ši mišrainė yra šiek tiek kitokia. Gaivesnė, nes naudojama paprika ir šviežias agurkas. Jei jums atsibodo tradicinė baltoji mišraine, drąsiai galite pakeisti šia. Ši mišrainė yra šiek tiek kitokia. Gaivesnė, nes naudojama paprika ir šviežias agurkas. Jei jums atsibodo tradicinė baltoji mišraine, drąsiai galite pakeisti šia. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai bulvių
1 vienetas raudonosios paprikos
1 vienetas ilgavaisių agurkų
170 gramų konservuotų žirnelių (apytikriai)
170 gramų konservuotų kukurūzų (apytikriai)
10 vienetų marinuotų agurkų (mažų)
100 gramų sūrio
1 vienetas morkų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves ir morkas išvirti. Atvėsinti ir nulupti.
2.
Daržoves ir sūrį supjaustome kubeliais ir beriame į dubenį.
3.
Į dubenį taip pat beriame žirnelius, kukurūzus, dedame majonezą, pagardiname pipirais ir druska pagal skonį. Atsargiai permaišome.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital