Frangipanas su rabarbarais

AUTORIUS:
Giedrė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Frangipanas su rabarbarais
Frangipanas su rabarbarais
Frangipanas su rabarbarais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
180 gramų kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų aukščiausios rūšies 550 C)
90 gramų sviesto (šalto)
2 vienetai kiaušinių trynių
2 šaukštai cukraus miltelių
0.5 šaukštelio druskos
Įdarui:
2 vienetai kiaušinių
140 gramų sviesto
140 gramų maltų migdolų
130 gramų cukraus
7 vienetai rabarbarų
50 gramų miltų
1 sauja aviečių
1 sauja šilauogių
2 šaukštai sviesto (tirpinto)
2 šaukštai cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į dubenį sudėkite susmulkintą sviestą, suberkite miltus, miltelinį cukrų, druską, sudėkite trynius ir viską suminkykite į kamuolį.
2.
Tešla padenkite maždaug 25 cm skersmens krepšelio kepimo formą ir padėkite 10–15 min. į šaldytuvą.
3.
Elektriniu plaktuvu kambario temperatūros sviestą iki purumo išplakite su cukrumi. Po vieną įplakite kiaušinius, galiausiai įmaišykite miltus ir maltus migdolus.
4.
Krepšelio dugne tolygiai paskleiskite migdolų įdarą. Ant įdaro sudėkite nuplautus rabarbarus ir aptepkite juos tirpintu sviestu. Ant rabarbarų sudėkite uogas.
5.
Kepkite iki 160–180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 1 val. arba kol įdaras ir tešlos krepšelis sutvirtės. Kepinį galima apiberti milteliniu cukrumi.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital