Foršmakas arba silkė žydiškai

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Foršmakas arba silkė žydiškai
Autorius apie receptą: Jei mėgstate silkę, būtinai išbandykite! Foršmakas įprastai patiekiamas su juoda duona, skrebučiais. Skanu ir su salotomis ar karštomis virtomis bulvėmis. Skanaus! Jei mėgstate silkę, būtinai išbandykite! Foršmakas įprastai patiekiamas su juoda duona, skrebučiais. Skanu ir su salotomis ar karštomis virtomis bulvėmis. Skanaus! Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai silkių filė
3 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
1 vienetas svogūnų (didelio)
1 vienetas obuolių (didelio)
6 šaukšteliai citrinų sulčių
1 žiupsnelis cinamono
Patiekiant:
6 riekelės čiabatos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Silkę, svogūnus, kiaušinius ir obuolių atskirai smulkiai sukapoti aštriu peiliu.
2.
Galima smulkinti ir elektriniu smulkintuvu, tačiau svarbu juos kapoti atskirai, tą daryti pulsuojant, kad nevirtsų tyre.
3.
Susmulkintus ingredientus sumaišyti, pagardinkite cinamonu, citrinos sultimis. Sumaišykite. Patiekite su duonos riekele.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital