Fokačija duonelė su rozmarinu, pomidorais ir alyvuogėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Fokačija duonelė su rozmarinu, pomidorais ir alyvuogėmis
Fokačija duonelė su rozmarinu, pomidorais ir alyvuogėmis
Fokačija duonelė su rozmarinu, pomidorais ir alyvuogėmis
Autorius apie receptą: Labai skani užkandžių duonelė. Labai skani užkandžių duonelė. Cukruoti Debesys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų kvietinių miltų
150 mililitrų vandens (šilto)
2 šaukštai alyvuogių aliejaus (+pašlakstymui)
1 šaukštas cukraus
5 gramai sausų mielių
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį vyšninių pomidorų
pagal skonį alyvuogių (be kauliukų)
pagal skonį rozmarinų šakelių
pagal skonį svogūnų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Miltus sumaišyti su cukrumi, druska, mielėmis. Pilti alyvuogių aliejų, šiltą vandenį ir gerai išminkyti. Stacionariame mikseryje su tešlos minkymo antgaliu minkiau apie 4 min.
2.
Tešlą uždengti ir palikti šiltai pakilti apie 1-1,5 val., kol padvigubės.
3.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi arba patepti alyvuogių aliejumi.
4.
Dėti tešlą ir pirštais paskirstyti po visą formą. Ant viršaus dėti priedus. Pomidorus švelniai spustelti, kad geriau priliptų. Palikti pakilti apie 20 min.
5.
Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių. Kepti apie 25-30 min. Skanaus.
Patarimai:
Produktai skirti maždaug 20x30 cm kepimo skardai.
Daugiau patarimų, kaip paruošti fokačija duonelę, rasite čia.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital