Filo tešlos pyragėliai su vynuoginiais pomidorais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Filo tešlos pyragėliai su vynuoginiais pomidorais
Filo tešlos pyragėliai su vynuoginiais pomidorais
Filo tešlos pyragėliai su vynuoginiais pomidorais
Filo tešlos pyragėliai su vynuoginiais pomidorais
Autorius apie receptą: Skanūs tiek šilti, tiek šalti. Lengvi, neapkraunantys skrandžio, o tik meiliai sužadinantys apetitą. Skanūs tiek šilti, tiek šalti. Lengvi, neapkraunantys skrandžio, o tik meiliai sužadinantys apetitą. Inga's Sweeterie
Redakcijos nuomonė: Mums labai patiko. Skanučiai ir fantastiškai atrodantys, užtikrintai bus kiekvieno šventinio ar vakarienės stalo puošmena. Pirmą kartą juos kepėme pagal Ingos receptą su Mums labai patiko. Skanučiai ir fantastiškai atrodantys, užtikrintai bus kiekvieno šventinio ar vakarienės stalo puošmena. Pirmą kartą juos kepėme pagal Ingos receptą su baltu pelėsiniu sūriu, o antrą kartą vietoje balto pelėsinio dėjome mėlynojo pelėsio sūrį. Abu kartus keksiukai pavyko puikūs. Beje, jeigu nerastumėte filo tešlos, galite naudoti sluoksniuotą bemielę tešlą - ją plonai iškočiokite ir vienu jos sluoksniu išklokite keksiukų formeles bei iškart dėkite įdarą, be papildomo tešlos apkepimo orkaitėje žingsnio. Su sluoksniuota tešla keksiukai bus truputį kitokio, bet irgi labai labai gero skonio. (...daugiau)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Pagrindui:
2 lapai filo tešlos
Įdarui:
250 gramų jogurto
24 vienetai vyšninių pomidorų
2 vienetai kiaušinių
50 gramų bri sūrio
šiek tiek baziliko (džiovinti)
šiek tiek raudonėlio (džiovinti)
šiek tiek mėtų (džiovintos)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Aptepimui:
šiek tiek alyvuogių aliejaus
Papuošimui:
šiek tiek petražolių (šviežios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įkaitiname orkaitę iki 180 C.
2.
Filo tešlos lakštus supjaustome į nedidelius kvadratus.
3.
Keksiukų kepimo formoje išdėliojame keksiukų popierėlius ir į kiekvienam keksiukui dedame po du filo tešlos kvadratėlius, formuodami krepšelius. Kiekvieną kvadratėlį patepame alyvuogių aliejumi.
4.
Kepame krepšelius apie 10 min., kol krašteliai šiek tiek apskrus.
5.
Tuo metu pasiruošiame įdarą: dubenyje sumaišome jogurtą, gabalėliais pjaustytą pelėsinį sūrį, prieskonines žoleles, druską, pipirus. Išmaišome.
6.
Kitame dubenėlyje išplakame kiaušinius ir supilame juos į jogurto masę. Išmaišome.
7.
Šaukštu dedame šio įdaro į krepšelius, ant viršaus uždedame po du vynuoginius pomidorus.
8.
Kepame orkaitėje apie 20 minučių, kol įdaras sutvirtėja.
9.
Išimame iš orkaitės, apibarstome smulkintomis petražolėmis.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Ingos knygoje "Graikijos virtuvė"
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital