Fėjų pyragas

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Fėjų pyragas
Fėjų pyragas
Fėjų pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g miltų
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 valgomas šaukštas vanilinio cukraus
100 g cukraus
3 kiaušiniai
100 g sviesto
Įdarui:
100 g kokoso drožlių
2 valgomi šaukštai vanilinio cukraus
250 ml 12% riebumo grietinėlės
100 g cukraus
2 obuoliai
1 bananas
1 litras konservuotų ananasų (gabaliukais)
1 stiklinė mėlynių
PARUOŠIMO BŪDAS:

Užsiminkiau tešlą - kiaušinius išplakiau su paprastu ir vaniliniu cukrumi.

Subėriau miltus, kepimo miltelius ir supyliau ištirpintą sviestą. Viską išminkiau. Tešla turi nelipti prie rankų.

Tada tešlą dėjau į plastikinį maišeliį ir palikau pusvalandį šaltai.

Pasidariau įdarą - grietinėlę su cukrumi ir kokoso drožlėmis išplakiau iki purumo. Subėriau vanilinį cukrų ir dar paplakiau.

Atšaldytą tešlą iškočiojau ir įklojau į kepimo formą. Įkaitinau okaitę iki 180 laipsnių, pyrago pagrindą kepiau 15 minučių.

Papuošimas :) Ant iškepusio pagrindo užtepiau grietinėlės - kokoso drožlių masę, išlyginau. Apdėjau ananasų gabaliukais, juostelėmis išdėliojau bananų griežinėlius, ant jų - obuolių riekeles. Į tarpus pribėriau šaldytų mėlynių. Viską apipyliau skysčiu, kuriame buvo ananasai.
 

Vėl kepiau 180 laipsnių orkaitėje 30 minučių.

SKANAUS!

AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital