Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 svogūno
1 pomidoro
1 kiaušinio
300 g fermentinio sūrio
Druskos, pipirų
5 bulvių, didelių
500 g kiaulienos, faršo
PARUOŠIMO BŪDAS:

Nuskustas bulves perpjauti (išilgai) pusiau ir šaukštu ar peiliu išskobti jų vidų, paliekant 5-8 mm storio kraštus - padaryti "geldeles".
Faršą su susmulkintu svogūnu trumpai apkepti, įdėti druskos, pipirų pagal skonį. Į apkepintą faršą įdėti 200 g kubeliais supjaustyto sūrio ir pomidorą. Viską gerai išmaišyti.
Paruoštu faršu įdaryti bulvių "geldeles". Jas sudėti į aliejumi išteptą skardą ir kepti 200  °C karščio orkaitėje apie 1 val. kol bulvė taps minkšta.

Baigus kepti, geldelių viršų apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar 5 minutes palaikyti karštoje orkaitėje, kol sūris apsilydys.

 

AUTORIUS: Gintarė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital