Faršu įdarytos paprikos prancūziškai

AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Faršu įdarytos paprikos prancūziškai
Autorius apie receptą: Labai paprastai ir greitai pagaminamas patiekalas. Šalia jo patiekiau padažiuką iš majonezo ir pomidorų padažo. Labai paprastai ir greitai pagaminamas patiekalas. Šalia jo patiekiau padažiuką iš majonezo ir pomidorų padažo. Jurgitos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų faršo
3 vienetai raudonosios paprikos (vidutinio dydžio )
1 vienetas svogūnų (didelio)
6 gabalėliai sviesto
50 gramų fermentinio sūrio
4 šaukštai džiūvėsėlių
pagal skonį žalumynų (petražolių, krapų arba kt.)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį prieskonių maltai mėsai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Paprikas perpjauname pusiau ir išimame sėklas.
2.
Svogūną smulkiai supjaustome, apkepiname ir sudedame į faršą. Sudedame smulkintus žalumynus, suberiame druską, pipirus, prieskonius ir išmaišome.
3.
Paprikų puseles prikemšame faršu. Ant viršaus užbarstome tarkuotą sūrį, ant sūrio - džiūvėsėlius. Ant kiekvienos puselės uždedame po gabalėlį sviesto.
4.
Kepame 190 C laipsnių orkaitėje apie 40 minučių. Patiekiame su bulvėmis arba ryžiais.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Gintarė
2021-08-22 13:19
O "prancūziškai" čia matyt tiesiog šiaip pavadinta, nes taip paprikas kepu visą gyvenimą :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital