Įdarytos cukinijos su faršu orkaitėje

AUTORIUS:
Dangė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Įdarytos cukinijos su faršu orkaitėje
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Šios įdarytos cukinijos vienos mėgstamiausių. Lengvas, tačiau labai sotus patiekalas, kuris patiks visai šeimai! Naudojau kiaulienos faršą, tačiau čia tiks bet kokia Šios įdarytos cukinijos vienos mėgstamiausių. Lengvas, tačiau labai sotus patiekalas, kuris patiks visai šeimai! Naudojau kiaulienos faršą, tačiau čia tiks bet kokia mėgstama mėsytė arba galite gaminti visai be jos, o įsidėti daugiau mėgstamų daržovių ar ką tik mėgstate! (...daugiau) Dangė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai cukinijų
250 gramų kiaulienos faršo (arba kito mėstamo)
200 gramų konservuotų pomidorų savo sultyse (arba 4 šviežių pomidorų)
100 gramų sūrio
1 vienetas svogūnų
1 šaukštelis alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis česnako miltelių (arba smulkintų 2 česnako skiltelių)
0.5 šaukštelio itališkų žolelių (arba kitų mėgstamų)
pagal skonį petražolių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Cukinijas perpjauti per pusę išilgai, tada nupjauti stiebų galus. Šaukštu atsargiai išskobti šiek tiek minkštimo, kad būtų galima įdėti įdaro.
2.
Cukinijas pabarstyti itališkomis žolelėmis, druska ir pipirais.
3.
Svogūną supjaustyti, berti į dubenį, sudėti faršą, berti česnako miltelius, druską, pipirus, pamaišyti
4.
Į keptuvę pilti aliejaus, įkaitinti. Dėti paruoštą faršą, kepti kelias minutes iki kol kiek apkeps, tuomet suberti svogūnus, dar kelias minutes pakepti, berti česnako miltelius, druską, pipirus, supilti konservuotus pomidorus ir pakepti dar 5 minutes. Mėsos masę tolygiai paskirstyti į cukinijų laivelius.
5.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25 minutes iki kol cukinija suminkštės. Tuomet pabarstyti sūriu ir dar pakepti porą minučių iki kol išsilydys.
AUTORIUS: Dangė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Aš kol
2022-10-07 18:05
Nieko naujo20metu taip darau ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
sriubos
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital