Faršu įdaryti riestainiai "baronkos"

AUTORIUS:
Elžbieta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Faršu įdaryti riestainiai "baronkos"
Faršu įdaryti riestainiai "baronkos"
Faršu įdaryti riestainiai "baronkos"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 pakelis riestainių
350 gramų mėsos (malta)
200 gramų sūrio
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Riestainius užpilame pienu arba vandeniu ir paliekame išbrinkti (apie 10 min).
2.
Į faršą įdedame norimų prieskonių, pasūdome, papipiriname.
3.
Riestainius sudedame ant aliejumi pateptos skardos, į vidurį įdedame faršo ir apibarstome tarkuotu sūriu.
4.
Kepti 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min. Papuošti petražolėmis.

Skanaus!
AUTORIUS: Elžbieta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital