Faršu įdaryti kiaulienos nugarinės suktinukai - labai skanūs!

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Faršu įdaryti kiaulienos nugarinės suktinukai
Autorius apie receptą: Paprasta ir labai gardu! Tiekite su virtomis bulvėmis ir šviežiai raugintais agurkėliais! Paprasta ir labai gardu! Tiekite su virtomis bulvėmis ir šviežiai raugintais agurkėliais! Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
700 gramų kiaulienos nugarinės
400 gramų faršo
3 vienetai svogūnų
2 vienetai morkų
3 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek lauro lapų
šiek tiek maltos raudonosios paprikos
šiek tiek raudonėlio
šiek tiek baziliko
šiek tiek petražolių
šiek tiek krapų
šiek tiek aliejaus
šiek tiek sultinio
šiek tiek grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įdarui 1 morką nuskusti, sutarkuoti, 1 svogūną supjaustyti ir apkepinti, kol suminkštės.
2.
Į faršą įtarkuoti 2 skilteles česnako, dėti raudonėlio, baziliko, maltos paprikos, petražolių, krapų, įmaišyti kepintas daržoves.
3.
Nugarinę supjaustyti į 4 dalis, plonai išmušti, pabarstyti druska ir pipirais. Ant kiekvieno gabalėlio dėti įdaro, suvynioti ir susmeigti mediniais smeigtukais. Apkepinti keptuvėje iš abiejų pusių.
4.
Į puodą pilti aliejaus, pakepinti 1 tarkuotą morką ir 2 smulkintus svogūnus bei 1 česnako skiltelę. Pilti sultinio, dėti grietinę, lauro lapų, prieskonių, sudėti suktinukus. Troškinti 40 - 45 minutes, uždengus dangčiu, ant nedidelės ugnies.
5.
Troškinimo pabaigoje užberti petražolių. Tiekite su padažu, kuriame troškinosi. SKANAUS !
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital