Faršu įdaryti cukinijos blyneliai - sultingi ir skanūs

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Cukinijos blyneliai blynai su faršu
Cukinijos blyneliai blynai su faršu
Cukinijos blyneliai blynai su faršu
Cukinijos blyneliai blynai su faršu
Cukinijos blyneliai blynai su faršu
Autorius apie receptą: Šie nesudėtingai pagaminami blyneliai yra labai sultingi, minkštučiai ir tikrai labai skanūs! Šie nesudėtingai pagaminami blyneliai yra labai sultingi, minkštučiai ir tikrai labai skanūs! Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
500 gramų cukinijų (jaunų)
120 gramų miltų
2 vienetai kiaušinių
60 gramų grietinės
1 skiltelė česnako
1/3 šaukštelio sodos
1/3 šaukštelio raudonėlio
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Įdarui:
250 gramų kiaulienos faršo (arba kitos mėsos)
120 gramų svogūnų
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Kepimui:
šiek tiek aliejaus (arba sviesto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Cukiniją su žievele sutarkuoti burokine tarka. Įberti šiek tiek druskos, išmaišyti ir palikti pastovėti apie 20 minučių. Tada gerai nuspausti vandens perteklių, kad tarkiai liktų kuo sauseni.
2.
Svogūną smulkiai supjaustyti ir apkepinti keptuvėje įkaitintame aliejuje ar svieste iki auksinės spalvos. Sudėti faršą ir gerai išmaišyti, kad faršas nesuliptų. Pagardinti druska, pipirais, įpilti šiek tiek vandens, uždengti keptuvę dangčiu ir troškinti apie 10 minučių, kol mėsa bus minkšta ir sultinga.
3.
Į nuspaustus cukinijų tarkius įmušti kiaušinius, įdėti grietinės, sodą, smulkiai pjaustytą česnaką, pagardinti druska, pipirais, raudonėliu ir išmaišyti. Įpilti miltų ir viską dar kartą permaišyti.
4.
Keptuvėje įkaitinti aliejų, dėti tešlos, paskirstyti ją keptuvėje plonu sluoksniu, apskritim. Ant vieno šono dėti įdaro, o kitą šoną užlenkti.
5.
Kepti maždaug po 3 minutes iš abiejų pusių. Patiekti karštus su daržovėmis, nors skanūs ir šalti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital