Faršo lizdeliai su sūriu ir daržovėmis orkaitėje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Faršo lizdeliai su sūriu ir daržovėmis orkaitėje
Faršo lizdeliai su sūriu ir daržovėmis orkaitėje
Faršo lizdeliai su sūriu ir daržovėmis orkaitėje
Faršo lizdeliai su sūriu ir daržovėmis orkaitėje
Autorius apie receptą: Šiandien ateinu vėl su nauju receptu. Užmačiau jį YouTube, yra daug variantų šio recepto, nutariau ir aš išbandyti. Iškepė sultingi, sotūs ir labai skanūs kotletukai, ir Šiandien ateinu vėl su nauju receptu. Užmačiau jį YouTube, yra daug variantų šio recepto, nutariau ir aš išbandyti. Iškepė sultingi, sotūs ir labai skanūs kotletukai, ir pagaminami visai nesudėtingai. Sekantį kartą bandysiu iš kiaulienos/jautienos faršo ir įdarą kitokį padaryti. Gal jau kas panašaus ir bandė? (...daugiau) Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
700 gramų kiaulienos faršo
100 mililitrų pieno (duonai mirkyti)
50 gramų šviesios duonos (arba batono)
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Įdarui:
300 gramų pievagrybių
180 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas pomidorų (didelio)
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų
1 šaukštas grietinės
1 sauja petražolių (šviežių)
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Nupjaukite duonos pluteles ir susmulkinkite minkštimą. Užpilkite pienu ir palaikykite 5 min.
2.
Supjaustykite svogūną, česnako skilteles, sudėkite į smulkintuvą (blenderį) kartu su mirkyta duona. Susmulkinkite.
3.
Į dubenį dėkite faršą, susmulkintą masę iš smulkintuvo, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir viską gerai išminkykite. Faršą išdaužykite, kelis kartus smarkiai meskite į dubenį.
4.
Įdarui paruošti įkaitinkite keptuvę, įpilkite truputį aliejaus.
5.
Susmulkinkite svogūną, pievagrybius ir juos pakepinkite keptuvėje, įberkite druskos, kepkite apie 15 min.
6.
Į dubenį sutarkuokite sūrį, įdėkite grietinę, įmuškite kiaušinį, išmaišykite.
7.
Pomidorą supjaustykite smulkiai kubeliais, petražoles susmulkinkite.
8.
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
9.
Paruoštą faršą padalinkite į 8 lygias dalis, iš kiekvieno gabalėlio suformuokite kotletuką, sudėkite į kepimo skardą ir padarykite "lizdelius" (įspauskite duobutes ir padarykite šonuose bortelius).
10.
Į "lizdelių" vidų dėkite įdarą: kepintus pievagrybius su svogūnais, smulkintus pomidorus, petražoles ir ant viršaus uždėkite sūrio masės.
11.
"Lizdelius" kepkite iki 180 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
12.
Patiekite su bulvių koše.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital