Farširuota višta

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Farširuota višta
Farširuota višta
Farširuota višta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g vištienos, maltos
2 kg vištos
Druskos
Pipirų
1 morkos, didelės
2 skiltelių česnako
1 saujelės ryžių
1 saujelės kedro riešutų
2 svogūnų
2 a.š. sviesto, kepimui
Druskos
Pipirų
1 skiltelės česnako
1 kiaušinio


 
PARUOŠIMO BŪDAS:

"Išrenkite" vištą iš odos: perpjaukite odą per krūtinę, atskirkite nuo mėsos, palikdami tik sparnelius, kumpelius ir uodegytę. Visa tai darykite aštriu peiliu ir labai atsargiai, kad neįpjautumėte odos. Vištos "išnarą" įtrinkite prieskoniais, druska, česnaku. Ruoškite įdarą: apvirkite ryžius, pakepinkite smulkiai supjaustytus svogūnus, česnakus ir plonais šiaudeliais sutarkuotas morkas, po to sudėkite perpus perpjovę džiovintus abrikosus (galima dėti ir džiovintų slyvų, kedro riešutus ir sviestą, viską dar šiek tiek pakepkite. Dėkite į dubenį smulkiai supjaustytą vištienos krūtinėlės filė, maltą vištieną, prieskonius, druską, pipirus, kiaušinį, ryžius, apkepintas daržoves. Viską išmaišykite. Paruoštą įdarą dėkite į vištos odelę ir užsiūkite mediniais pagaliukais. Kepkite orkaitėje apie 1h 20 min. nuolat palaistidami kepinio padažu.

Skanaus.

AUTORIUS: Julija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
medeina
2015-01-25 13:15
Kokioje temperaturoj kepti
ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital