Farširuota lydeka

AUTORIUS:
Almina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
Farširuota lydeka
Farširuota lydeka
Farširuota lydeka
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
~1 kg šviežios lydekos, išvalytos
1 svogūnas
100 g sviesto
3 valgomi šaukštai manų
1 morka
1 kiaušinis
1 arbatinis šaukštelis druskos
1 valgomas šaukštas žuvies citrininių prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lydeką atskirti nuo odos. Lydekos mėsą sumalti kartu su svieste pakepintais svogūnais. Įdėti druskos, sutarkuotą morką, manus, kiaušinį, žuvies prieskonius ir viską gerai išminkyti. Gautą faršą sudėti į menkės odą ir užsiūti. Kepti orkaitėje apie valandą laiko 200C temperatūroje. Iškepusią papuošti kaip norisi. Garnyrui puikiai tiks burokėlių salotos. Skani tiek šilta, tiek šaltą.
AUTORIUS: Almina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital