Farširuota lydeka pagal Sandrą

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
 Farširuota lydeka pagal Sandrą
 Farširuota lydeka pagal Sandrą
 Farširuota lydeka pagal Sandrą
 Farširuota lydeka pagal Sandrą
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Lydeka, 1 vienetas
Svogūnai, 1 vienetas
Morkos, 2 vienetai
Kiaušiniai, 2 vienetai
Bandelės, mirkyta piene, 1 vienetas
Druska, pagal skonį
Juodieji pipirai, pagal skonį
Prieskoniai, žuvies, pagal skonį
Dar vienos nedidelės žuvies faršo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalom lydeką, nulupame odą, išimam kaulą, nuo jo nuimam žuvies mėsą, lydekos odą truputį pasūdom. Žuvies mėsą sumalam mėsmale. Svogūną ir morkas sutarkuojame. Morkos, svogūnas, kitos žuvies faršas sudedamas į lydekos į faršą, įmušam kiaušinus, sudedam mirkyta bandelę ir prieskonius pagal skonį. Viską gerai išmaišom ir sukišam į lydekos odą. Lydeką pašaunam į įkaitintą orkaitę. Kepam 50-60 min. Skanaus!
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital