Farširuota lydeka

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Farširuota lydeka
Farširuota lydeka
Farširuota lydeka
Autorius apie receptą: Greitai, nesudėtinga, skanu ir akiai miela! Greitai, nesudėtinga, skanu ir akiai miela! Jurgita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai lydekos
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas morkų
1 galva česnako
25 gramai petražolių
1 sauja manų kruopų
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių
Papuošimui:
2 vienetai paprikos
300 gramų žaliųjų vynuogių
250 gramų vynuoginių pomidorų
200 gramų salotų
100 gramų bruknių
1 skardinė juodųjų alyvuogių
1 vienetas granatų
Padažui:
500 mililitrų majonezo
125 mililitrai krienų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Lydeką nuskusti, perpjauti pilvą kuo mažesniu pjūviu, išimti vidurius, gerai išplauti.
2.
Mėsą atskirti nuo odos ir ją sumalti kartu su petražolėmis; įmušti kiaušinį, įdėti manus, grietinėlę, berti druskos ir prieskonius, morką ir česnaką (pagal skonį), išmaišyti. Ruošinys pastovi apie 1 val.
3.
Užsiūti lydekos odą ir ją prikimšti žuvies masės.
4.
Žuvis dedama į kepimo rankovę, kepama 180 laipsnių temperatūroje apie 1 val.
5.
Kai iškepa, iš pilvo išimti siūlus, supjaustyti ir puošti daržovėmis, alyvuogėmis, citrinomis ir kt. Iš paprikos galima padaryti indelį padažui (majonazas su krienais).
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital