Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 lydeka
200 g žuvies
3 vnt piene mirkytos batono riekelės
2 vnt morkų
2 vnt kiaušinių
1 v. š. krapų
Druska
Juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lydeką išdarinėti nenupjaunant galvos ir nulupti odą. Iš mėsos išrinkti ašakas. Iš kitos žuvies irgi išimti ašakas ir mėsą abiejų žuvų sumalti. Įmušti kiaušinius, įdėti smulkiai tarkuotas morkas, susmulkintus krapus, batoną mirkytą ir prieskonius su pipirais. Viską gerai išmaišyti, išminkyti. Dėti viską ant lydekos odos, gražiai uždangstyti kraštus ir pašauti į orkaitę apie 90 min. Kepti maždaug 170 laipsnių orkaitėje.