Farširuota lydeka

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Farširuota lydeka
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 lydeka
200 g žuvies
3 vnt piene mirkytos batono riekelės
2 vnt morkų
2 vnt kiaušinių
1 v. š. krapų
Druska
Juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lydeką išdarinėti nenupjaunant galvos ir nulupti odą. Iš mėsos išrinkti ašakas. Iš kitos žuvies irgi išimti ašakas ir mėsą abiejų žuvų sumalti. Įmušti kiaušinius, įdėti smulkiai tarkuotas morkas, susmulkintus krapus, batoną mirkytą ir prieskonius su pipirais. Viską gerai išmaišyti, išminkyti. Dėti viską ant lydekos odos, gražiai uždangstyti kraštus ir pašauti į orkaitę apie 90 min. Kepti maždaug 170 laipsnių orkaitėje.
AUTORIUS: Laura
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Andrius
2016-01-31 20:26
Kaip nulupti oda ??? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital